onsdag, augusti 24, 2022

DT-inlägg för Vilda Stamps

Slimline kort med stämpel V830


Copic kombination

Grön: YG17-03-21
Röd: R39-27-24-22 & W3
Brun: E15-35-13 & W3
Skugga: W1
Blänk/Stänk: Vit Gelly Roll Nr: 10 och stänk med Vit Posca penna

Idag bjuder jag er på ett slimline kort med jul tema. 
Jag älskar att göra julkort och framförallt färglägga härliga stämplar, samtidigt vill jag även säga att just färglägga rött med Copics är lite "hatkärlek" för min del då det väldigt enkelt kladdar och blir inte så bra alla gånger.
Jag tränar och tränar just med röda kulörer då jag tycker det är fantastiskt härligt med rött och just till jul är jag lite gammaldags och vill gärna använda just röd i många av mina alster. 
Vad jag har kommit på är att det går bra att "fuska" genom att använda en grå ton på de mörkaste ställena om man inte vill ta en riktigt mörk röd som kanske lätt blöder/kräks ur pennan som jag brukar kalla det. (va noga med att ta av båda korkarna på pennan för att minimera att det händer)
Jag utmanar dock mig själv numera för att träna att bli vän med även röda toner så jag försöker att använda även de mörkaste så ofta som möjligt.



Jag har använt.

Vilda Stamps: Julstrumpor med tillbehör V830 som du hittar här.

Jag stämplade texten först och sedan strumporna efter det så att det skulle se ut som om de hänger på linan/texten. Jag drog ett streck i varje ände med en vanlig finliner penna och efter det stämplade upp strumporna två gånger på mitt papper. Andra gången valde jag att använda endast två av strumporna genom att enbart färga in just två stycken.
På med massa snö/splatt och en fotomatta av mörk röd i vanligt cardstock och lite bling. 
Klart!

Hoppas du blev inspirerad av detta och vill pröva något liknande du också.

Tack för att du tittade in.
Kram Linda
💓



Stort tack för att du lämnar en liten kommentar och valt att följa mig. 
 To change language with Google Translate scroll in the right column. Jag söker alltid för DT-uppdrag, är du intresserad av mig hör gärna utav dig via kontaktformuläret som finns i vänstra kolumnen. I am always looking for Design Team assignments. If you are interested in me, feel free to hear from you via the contact form in the left column

3 kommentarer:

  1. Hittar inte denna stämpel julstrumpor.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skicka ett mejl till Katarina på Engströms så trycker hon upp om det är så att den är slut för tillfället 😊

      Radera
    2. Nu finns dom i shopen igen skrev Katarina så bara att klicka på länken i mitt inlägg. Vad roligt att du blev inspirerad, hoppas att du visar upp vad du skapat med dem sen 🧡

      Radera